Home Over ons Activiteiten Preek KinderenLuisterend oorShopSteun onsBunde NieuwsContact ANBI Links


Met dankbaarheid aan God kunnen we melden dat voorganger Jan Bosch uit Groningen het beroep van onze Christelijke Gemeente te Bunde / Meerssen met volle overtuiging heeft aangenomen. > Lees verder

 

Follow us op Twitter Facebook

Luisteren naar ‘de Stem van de Goede Herder’


De samenkomsten op zondag vormen de kern van ons gemeente-zijn. De gemeente viert deze dag met elkaar de opstanding van Jezus Christus.
Tijdens deze bijeenkomsten luisteren we als gemeente naar de Stem van de Goede Herder. De voorganger mag namelijk de stem van God vertolken aan ons als gemeente. Hierdoor worden we onderwezen, vertroost, bemoedigd en vermaand. Het is bijzonder om dit met elkaar te ervaren. Samen zingen, samen bidden, samen luisteren naar het Woord van onze God.

Iedere zondag komen we als gemeente om 10.00 uur bij elkaar tijdens een bijeenkomst in gemeenschapshuis ‘de Koel’ in Rothem/Meerssen. In de zomermaanden komen we ook om 18.00 uur bij elkaar voor een tweede dienst. Verder worden er diensten gehouden op Nieuwjaarsdag, Goede Vrijdag, Hemelvaartsdag en Eerste Kerstdag.

U bent uiteraard zeer hartelijk welkom in onze samenkomsten!

De diensten voor de komende maand(en) zijn als volgt gepland:

DatumTijdVoorgangerLocatie
29 mei 2016 10:00:00 ds. P. L. D. Visser (Evangelisatiedienst) Gemeenschapshuis "De Koel"
5 juni 2016 10:00:00 ds. M. Groen Gemeenschapshuis "De Koel"
12 juni 2016 15:30:00 ds. J. Bosch / ds. A. van der Maarl (Intrededienst) Gemeenschapshuis "De Koel"

Er is een mogelijkheid om een Mp3-bestand van een dienst te downloaden. Sommige preken kunnen als video opnieuw bekeken worden.

Koffiedrinken na de dienst
Koffiedrinken na de dienst